Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Sort descending Last updated
Sounds on my computer stop working after fresh Musescore installation active 3.0 0 1 year
Playback stutters with different soundfont active 3.0 0 1 year
Sandbox MuseScore on Mac OSX active 0 5 years
Allow export selection active 3.0 0 1 year
Playback Mixer: soling & unsoloing a second instrument makes it sound endlessly active 0 5 years
Generating parts for linked staves missing staff names active 3.0 0 1 year
Save As then re-open original is funky active 3.0 0 1 year
Change to mixer setting does not mark score as edited active 3.0 0 1 year
Unify plus and minus signs in MuseJazz Text font. active 3.0 0 1 year
Bug: Selected measure(s) in "part" score do not loop. active 3.1 0 1 year
Global replace active 3.1 0 1 year
Add Search Box to Toolbar active 3.1 0 1 year
Can't open a midi file in 3.1 (unexpected EOF) but can in 2.3.2 active 3.1 0 1 year
[MusicXML export] Support <part-symbol> export/import for flexible and explicit multi-staff part bracketing active 0 5 years
Auto-update should clean out translations updated in previous release active 3.0 0 1 year
Polysynth instrument acting weird active 0 5 years
Resort MIDI Channels in Midifiles generated from Parts active 3.2 0 1 year
Sometimes notes don't properly playback active 3.2 0 1 year
Seperate these content between "<" and ">" active 0 1 year
Score display kept changing when entering the notes active 0 4 years
Style dialog: page names become unreadable. active 3.2 0 1 year
Scroll Bar is barely visible in Plugin Creator in Dark Mode active 3.x-dev 0 1 year
"Measure number mode" setting not honored in multi-measure rests active 2.1 0 4 years
After using staff text to change channel, wrong patch/sound is played for notes in chords containing tied notes active 3.x-dev 0 1 year
Website: "What Links Here" doesn't appear for anonymous visitors active 0 1 year