Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
No sound or playback. Problems with adding notes. needs info 3.6 4 1 year
Moving Musescore screen to another monitor caused application to lock when dialogs requested active 3.6 0 1 month
Program hangs indefinitely after just entering some notes needs info 3.6 2 3 months
Page Setting Changes active 3.6 0 10 months
Text lines: "Line thickness" needs to be added as a style property active 3.6 0 1 year
Renaming one part changes another part active 3.6 2 8 months
Instrument Change Failure needs info 3.6 1 1 year
Part name in page header active 3.6 1 1 year
MS4 for Mac Ventura OS, split screen not available. active 3.6 0 2 weeks
MuseScore 3.6.1 not compiling with Qt 5.12.8 active 3.6 3 2 years
Inserting measures in a part misplaces lines and slurs (and possibly others) active 3.6 9 1 year
Opening a palette tab moves the whole palette up active 3.6 1 1 year
TAB clef changes to bass +8va if you change parent linked staff's clef. active 3.6 3 3 months
"Paste Double Duration" function when pasting a passage with a "repeat measure sign" makes those measures unusuable active 3.6 5 10 months
midi trouble shooting (duplicate notes) needs info 3.6 2 2 months
problem with percusion needs info 3.6 2 1 year
"Expressive" Voices (single note cresc/decresc) completely missing from Flatpak version active 3.6 8 8 months
Rerquest for paste to retain certain existing text elements active 3.6 3 1 year
MIDI Title and Composer name not imported to Score Properties active 3.6 1 1 year
Top right panel (Toggle, Play button, Repeat, Rewind, etc. to the tempo button) does not work needs info 3.6 2 1 year
Musescore crashes when exporting and uploading active 3.6 3 1 year
Sound and score playback function not working needs info 3.6 1 1 year
Additional tempos text not displayed when Palette menu too shrinked active 3.6 0 10 months
Changing Default Beaming needs info 3.6 4 1 year
Bends: playback quality needs improving active 3.6 1 1 year