Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
Splitting a bar adds new ties unexpectedly active 3.6 4 8 months
Musescore 3.6 - margins are altered in parts needs info 3.6 7 10 months
Loud whitenoise in right ear when listening with headphones active 3.6 1 7 months
No sounds when missing Soundfont removed from Synthesizer active 3.6 0 10 months
Left / Right arrow keys should navigate Chord Symbol & Figured Bass input (for same user experience as Lyrics input) active 3.6 4 4 months
Add more Unicode characters to Edwin and/or show fallback characters from some base font active 3.6 3 8 months
Copy Lyrics command doesn't work in this score at all active 3.6 2 2 months
In a staff transposed 1 octave down, bass note of inverted chord is an octave too low active 3.6 0 10 months
"Measure Number" align changes after reopening active 3.6 16 7 months
Better Ornaments with Accidentals active 3.6 0 10 months
80 is just a symbol, so why make it the tempo? active 3.6 15 5 months
The uppermost linked stave controls playback only after saving and reloading the score. active 3.6 5 3 months
Adding note within multi-measure rests results in hidden measures in continuous view active 3.6 1 7 months
Can't dock floating windows by double clicking title bar active P2 - Medium 3.6 3 10 months
Static Noise needs info 3.6 2 1 week
Crescendo lines don't work needs info 3.6 5 5 months
Changed Element offset (and other settings) saved from the palette active 3.6 0 8 months
Beam over 16th rests connected to eighth note appear as 8th note beam active 3.6 5 3 months
[MDL] Drumline audio problem needs info 3.6 3 7 months
Loop Playback in Parts active 3.x-dev 0 2 years
Glissando ease in/out dialog issues active 3.x-dev 0 1 year
command line convertion can't complete active 3.x-dev 1 1 year
Faulty playback of bend acciaccaturas active 3.x-dev 6 2 years
Drum channel has wrong soundfont on opening a gp file active 3.x-dev 5 1 year
Bends do not work as expected when opening a gp file active 3.x-dev 0 1 year