Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated Sort descending
Add multi-line text area for copyright in New Score Wizard and File -> Score Properties active 3.0 40 3 months
[MU4 Issue] Unable use the paste half duration keyboard shortcut on macOS active 4.x-dev 0 3 months
Notes continue to sound after grace notes during playback. active 4.x-dev 1 3 months
macOS 10.11-10.13: tool tips truncated active 3.4 8 3 months
Instruments (Fiddle) not playing full Notes (only half note), after starting the sheet from beginning needs info 3.6 2 3 months
Page breaks needs info 3.6 4 3 months
Solfege in Minor Key active 3.5 19 3 months
When using an Arpeggio line (on a chord), the tempo gets wonky active 4.x-dev 0 3 months
Muse Sound Instruments seem to lag MS Basic Instruments when played via an Exported .mp3 file. active 4.x-dev 3 3 months
self-exit when using muse sounds solo string instrument active 4.x-dev 3 3 months
Cannot delete a measure or trailing measures needs info 3.6 2 3 months
Cannot hide select brackets in score needs info 3.6 7 3 months
Playback only plays one part of a chord? needs info 4.x-dev 7 3 months
Chord Voicing "Root Only" - "Base Only" also needed? active 3.6 0 3 months
Chord Arpeggio "Spread Delay" delays the next few notes, not the chord needs info 4.x-dev 4 3 months
white noise for audio playback needs info 3.6 1 3 months
Musescore 3.6 files don't work well with the v4 dev editor. needs info 4.x-dev 3 3 months
Time Signature Visibility Issue active 3.6 2 3 months
Portamento glissandos cause squeaking at end active 3.6 31 3 months
Mouse pointer UI corrupt after display change by the main window dragging active 4.x-dev 0 3 months
added sound appearing during caesura active 4.x-dev 1 3 months
Static noises when using Muse Sounds: default buffer size is too small for some computers? active 4.x-dev 0 3 months
Mid-staff key signature added before repeat barline (rather than after) active 3.2 9 3 months
can't use keyboard to enter notes.... needs info 3.6 1 3 months
Musescore wont open/load during "Loading Soundfonts" needs info 3.6 2 3 months