Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Sort descending Last updated
Attaching an element to a start repeat barline is not possible active 3.6 0 4 months
harmonics don't playback properly active 0 11 years
Distorted and cracking sound on built in sound card active 3.0 0 3 years
Unchecking Visible fails to update SVG display accordingly active 3.6 0 1 month
Bookmarked folders are not preserved active 3.0 0 3 years
A few cross-staff problems active 3.6 0 2 weeks
Space bar does not work for starting playback or works incorrectly after the Play panel is opened then closed active 3.0 0 3 years
"Image" element anchored to measure disappears after save and reopen active 3.0 0 3 years
[Trunk] Saw Wave isn't selected in Mixer active 0 11 years
Slurs on grace notes do not adjust when inserting new bars active 3.0 0 3 years
Articulations and ornaments: possible to override AP using arrows or Inspector offsets active 3.0 0 3 years
Mixer: channel playback stops on its selection active 3.0 0 3 years
Templates show odd key signature behaviour for transposing instruments active 0 10 years
Pianoroll editor too large for my laptop screen active 3.0 0 3 years
[trunk] Scores from 1.2 with various voices have the rests repositioned active 0 10 years
Application crashes after Shift-K, Close window and Command-K active 3.0 0 3 years
numeric set parameter: not possible sometimes due to range check active 3.0 0 3 years
Part fingerings active 0 9 years
Sounds on my computer stop working after fresh Musescore installation active 3.0 0 3 years
Customizeable default position for palette custom symbols active 0 9 years
Difference in controls between Mixer and Synth/Master Effects active 0 9 years
Shadow note in Note Entry not aligned with existing note active 0 9 years
Grace notes not visually included in selection active 0 8 years
Add a button "apply" in the text propertie dialog box to view result when change style. active 0 8 years
Bug: Selected measure(s) in "part" score do not loop. active 3.1 0 3 years