Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Sort ascending Last updated
Chord symbols do not playback active 4.x-dev 1 7 months
Next Chronological Element active P2 - Medium 3.6 1 5 months
Sound issue needs info 3.6 1 6 months
‎Musescore may start slowly or may not start.‎ needs info 3.6 1 5 months
SVG stacking display is inconsistent between the MuseScore app and when published on MuseScore.com active 3.6 1 4 months
Musescore stuck "loading scores" needs info 3.6 1 2 months
Crash when dragging grace note active 4.x-dev 1 1 month
MusicXML's justify parameter is not respected active 3.6 1 3 weeks
There is no sound playing. When I press the play button, no sound comes out. needs info 3.3 1 2 years
No sound after minimizing Cubase 8 and maximizing MuseScore back active 1 2 years
Backup recovery not working active 3.3 1 2 years
Beam handles hidden behind beam at high zoom levels active 3.4 1 2 years
MIDI End-of-Track occurs prematurely / unequally when track ends in silence. active 2.1 1 5 years
Albums: joining scores resets beam adjustments active 1 3 years
Mirrored notehead stem alignment active 1 1 year
Piano Roll editor undo button doesn't actually undo pitch changes active 1 2 years
Program Shutting Down needs info 3.4 1 2 years
Aplicativo não abre needs info 3.4 1 2 years
Palettes names turn Japanese into English active 2.2 1 4 years
Can't hear my piece needs info 3.4 1 2 years
Missed notes/chords with “.mid” file on player piano needs info 3.4 1 2 years
Automatic and semiautomatic Input not listening to note-off midi signal in transposed score active 3.4 1 2 years
Multiple parts same line active 3.0 1 4 years
[Regression] Cannot type Max. or Max. system Distance in many cases active 2.2 1 4 years
Input problems across a barline active 3.4 1 2 years