Issues for MuseScore

Title Sort descending Status Priority Version Replies Last updated
Artifacts after leaving edit mode at zoom <100% since DPI/FreeType changes active 1 7 years
Artifacts after scaling part active 2.1 0 6 years
Artifacts present in the harmonica preset of the SF3 version of the default soundfont. active 4 2 years
artificial harmonics playback issue active 4.0 6 1 week
ASCII Export for tablatures active 1 5 days
Assertion failure on switching to 6-string Italian tablature active P1 - High 3.0 1 4 years
Assets with visibility toggled cannot be re-selected. needs info 4.0 3 3 weeks
Assigning certain complex shortcuts to commands doesn't work active 4.0 1 2 weeks
Assignment of first page number in "page settings" not reflected in navigator active 4.0 15 3 weeks
Associate .album files with Musescore active 2.1 1 5 years
Asterisk indicating impending save doesn't appear after changing settings in Synthesiser active 0 10 years
At startup, MuseScore exits to desktop when "initializing sequencer and audio driver" needs info 3.6 13 1 year
Attaching an element to a start repeat barline is not possible active 3.6 0 10 months
Audio (midi) does not play after unplug/plug phone jack. active 3.0 15 3 years
Audio artifact with double note active P2 - Medium 3.2 2 3 years
Audio bug needs info 3.5 2 2 years
Audio bug with headphones needs info 2 7 years
Audio crackle when audio starts or stops active 3.3 0 3 years
Audio Crashes Several Measures after Playing needs info 3.0 1 3 years
Audio distortion on playback - brass band score. needs info 3.6 4 1 year
Audio driver which is compatible with Screenflow Screenrecording software is not labeled active 4.0 0 2 weeks
Audio engine crashes whenever musescore is open if an audio interface is connected needs info 3.6 4 6 months
Audio failure needs info 4.0 1 1 week
Audio Glitches active 4.x-dev 2 1 month
Audio is broken and just earrapes me and i am unable to hear the songs ive made active 3.0 2 3 years