Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort ascending Replies Last updated
Pedal after rit. active 4.x-dev 3 3 weeks
"." not producing dotted notes, instead producing diminuendo duplicate 4.x-dev 2 7 months
Crash in several situations active 4.x-dev 1 3 weeks
After updating to musescore 4, the video dosen't send to youtube closed 4.x-dev 1 1 month
No Sound For Battery (percussion) Instruments active 4.x-dev 1 1 month
Playback puts random d.c.'s (and other issues) when playback speed changed. active 4.x-dev 5 1 month
[4.0.0] Broken file duration with .wav export active 4.x-dev 2 1 month
Changing pickup measure breaks playback duplicate 4.x-dev 3 7 months
Crash when selecting symbol attached to a bar line in an extracted part active 4.x-dev 1 3 weeks
Playback is inconsistent duplicate 4.x-dev 1 1 month
Hamburger Buttons that do nothing needs info 4.x-dev 3 1 month
Random addition of incorrect and unwanted rests and erasure of parts needs info 4.x-dev 12 1 month
Muse Hub not starting after trying to open it closed 4.x-dev 18 1 month
Diagnostics: File not found active 4.x-dev 2 1 month
Note playback UI bugged duplicate 4.x-dev 8 1 month
Muse Sound Instruments seem to lag MS Basic Instruments when played via an Exported .mp3 file. active 4.x-dev 3 3 months
Player does not accept new sound devices duplicate 4.x-dev 1 3 weeks
Muse Hub will not download closed 4.x-dev 1 1 month
Chords on instruments in different pitch not correct duplicate 4.x-dev 5 1 week
Opens 2 Musescore4 when you open 2 sheets duplicate 4.x-dev 1 1 month
Bad sound quality when playing scores active 4.x-dev 7 1 month
special characters by design 4.x-dev 6 4 weeks
crashing and corrupting files needs info 4.x-dev 5 2 months
"Publishing" no score at all crashes MuseScore 4.0 active 4.x-dev 3 1 month
Muse Sounds instruments sometimes cut out when making changes in the mixer active 4.x-dev 1 1 month