Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
Bug needs info 3.6 2 1 year
MIDI Input does not work on Linux closed 3.6 29 1 year
Problema no som closed 3.6 1 1 year
Playback Function Crashes needs info 3.6 4 11 months
Incorrect Red Notes by design 3.6 2 1 year
Request to synchronize note playback properties by default once it becomes possible to unlink them on command active 3.6 30 1 year
beaming eighth notes across lines makes beam disappear and causes inappropriate line spacing that cannot always be undone with Ctrl+Z duplicate 3.6 1 1 month
Arpeggio markings not playing full chord duplicate 3.6 1 1 year
Unable to play back tunes duplicate 3.6 4 4 months
Musescore doesn't remember palette settings needs info 3.6 1 1 year
Midi input does not work (very sometimes) needs info 3.6 3 4 days
soundfont is installed. sythesizer and mixer are greyed out needs info 3.6 1 1 year
Player fails to respond after computer is idle for several hours needs info 3.6 5 8 months
Wont Load closed 3.6 3 1 year
musescore command line "-o" and "-S" are used at the same time, the style cannot take effect duplicate 3.6 1 3 months
Small notes from different voices don't stack up active 3.6 1 1 year
Tempo mark (default): note glyph is too small in "Bravura" and "Petaluma" music fonts active 3.6 1 1 year
Sparkle automatic updates for macOS disabled in 3.x closed P0 - Critical 3.6 9 1 year
Crescendos and decrescendos hairpins changed which notes are being affected by them needs info 3.6 7 7 months
Issue with sound playback duplicate 3.6 1 1 year
Select dark or light theme depending on the system theme active 3.6 4 1 year
Notes Unevenly Spread within Measures needs info 3.6 5 11 months
Minor layout issue with staff text needs info 3.6 6 1 year
Stray dot after deleting dotted quarter note active 3.6 5 5 months
MusicXML's justify parameter is not respected active 3.6 1 3 weeks