Issues for MuseScore

Title Status Priority Sort ascending Version Replies Last updated
Wrong Midi channels in connected parts active 3.0 12 3 years
"R" key doesn't work when repeating a triplet created in Voices 2, 3, and 4. active 0 8 years
Note input needs info 3.5 8 1 year
Add kerning/legature for “ffz” to Leland font. active 3.6 0 1 year
Offset field not editable after resetting to default when multiple elements are selected active 2 8 years
Clef changes on a single part makes clefs appear on all parts needs info 3.5 11 1 year
Insert mode for input notes does not work with midi input active 3.6 0 1 year
After dragging, staff distance increases even if symbol returns to former position active 3.0 1 3 years
If joining scores via album, instruments/staves get lost. active 6 3 years
Repeat is not working and have not sound needs info 3.6 1 1 year
Unexpected loud sound when opening play panel during playback using MDL soundfont active 3.6 1 1 year
Swap "mute" and "solo" states in the mixer window active 3.0 1 3 years
[Mac 10.10] Unable to open both files of same name and different extension active 11 2 years
Accordion notation issues needs info 3.6 2 1 year
Hairpin is not handled correctly when used over repeated bars active 3.6 0 1 year
Request "Play notes while editing" command be added to toolbar active 4 7 years
Audio problem needs info 3.6 5 1 year
Some microtonal intervals do not play active 3.6 1 1 year
[MuseScore 2.0][Plugin Development] Text coloring via qml does not seem to work active 4 7 years
Playback does not work for consecutive playbacks of double-repeats. needs info 3.6 1 1 year
Mixer: automatically apply a different color to each part track active 3.6 0 1 year
Multiple strings playing fast expr leads to distorted playback active 3.0 2 3 years
Glissando not drawn correctly active 1 7 years
Arco Feature From the Palette isn't working needs info 3.6 3 1 year
[MusicXML] Add number attribute to arpeggios active 3.6 1 1 year