Issues for MuseScore

Title Status Priority Sort ascending Version Replies Last updated
"Image" element anchored to measure disappears after save and reopen active 3.0 0 2 years
Note input/editing is extremely slow needs info 3.5 3 10 months
request for a way to change the balance of a particular sound font, when mixing them active 1 6 years
Characters with diacritics not recognized in part properties active 3.0 1 2 years
SVG stacking order: Affects display but not selection active 3.5 0 9 months
[MusicXML import (DOM and PULL parsers)] Wrong import of InstrumentChange elements active 4 1 year
SHA256 checksums only available after downloading active 3.0 7 8 months
Switching of playback devices is not recognized active 0 6 years
Import of xml creates multiple voltas active 3.6 1 8 months
Measure Property Tab bug active 0 6 years
Open midifile from Impro-Visor active 3.2 4 2 years
drag event in instrument list causes crash active 3.0 1 2 years
Musescore 3.6 - margins are altered in parts needs info 3.6 7 8 months
Turns in the middle between 2 notes active 0 6 years
MusicXML import of beams in anacrusis (pickup) measures ignores last beam active 3.6 1 8 months
Missing arrows in Gootville active 0 5 years
does not respond, the program is constantly blocked needs info 3.0 1 2 years
No sounds when missing Soundfont removed from Synthesizer active 3.6 0 8 months
Add 'logical' measure number to status bar active 2 5 years
Display description as tool tip in instrument list active 3.2 11 2 years
Crash in this score when opening Page Settings needs info 3.x-dev 9 2 years
Upload fault needs info 3.6 1 8 months
Request easy way of unhiding a staff set to "Hide when empty" active 2 5 years
Strings stop playing while piano has tremolo active 3.2 1 2 years
Chords need to be read from bottom to top for proper transfer to tablature active 3.0 4 2 years