Issues for MuseScore

Title Status Priority Sort ascending Version Replies Last updated
Fingering: adjustment issues inc. problem aligning characters above/below staff active 3.5 0 1 year
Can't open a midi file in 3.1 (unexpected EOF) but can in 2.3.2 active 3.1 0 2 years
Allow user to add chord diagrams to a vertical frame (or to any frame) active 3.5 3 1 year
Barline to grace note distance: adjustment has no effect on score active 3.1 4 1 year
Never ending stems active 2.2 6 4 years
Freezes (Not responding) needs info 3.5 2 1 year
Ties disappear in complex tuplets when loaded. needs info 3.1 2 2 years
Pedal events in MIDI file not imported by MuseScore active 2.1 4 4 years
No way to change thickness of continuation line in figured bass active 2.1 0 4 years
Inspector width has increased significantly for "text" elements active 3.x-dev 13 7 months
Custom time signature properties not applied to subsequently added instruments. active 2.1 2 4 years
Crash when trying to Ctrl-Del extra notes in corrupt measure that is too long needs info 3.5 1 1 year
Expanding a pedal in a measure before a key signature change does not work active 3.5 1 1 year
[GP6] Fretboard diagrams are imported but not the corresponding chord symbols active 3.0 17 2 years
Channel conflict on MIDI export active 2.1 2 5 years
Create a custom clef/staff definition with individual assignments for each letter. needs info 3.5 4 1 year
Score is responding slowly, needs info 3.2 3 2 years
Small attributes not copied with Repeat function active 2.1 2 4 years
Add continuous controller support active 0 11 years
New tempo mark in 3.6 has notehead placed too low active 3.6 7 1 year
Clef to Barline > Measure: General Style Setting Not Working as It "Should" active 2.1 3 4 years
Grey out playback if score is empty active 14 11 hours
Applying Changes to All Parts in Styles Alters the Paper Layout of All the Parts to That of the Part With the Applied Changes active 3.6 14 11 months
Text styles on lyrics: add background colors on the whole line active 3.0 2 4 years
No sound when moving chord needs info 3 1 year