Issues for MuseScore

Title Status Sort descending Priority Version Replies Last updated
Volume slider for main parts not working needs info 3.6 3 9 months
Palettes not loading needs info 3.3 6 2 years
Parts score download bug needs info 3.6 1 8 months
Opening XML slurs are not always positioned correctly, stems partially on the wrong side/detached from staves needs info 3.0 2 3 years
Weird Noise needs info 3.6 1 7 months
Treble Clef printing offset needs info 3.6 5 6 months
online recording, the score does not appear. needs info 3.3 1 2 years
Rests Between Beams Is Causing Beam Malfunctions needs info 3.6 15 4 months
Bluetooth Earbuds not working needs info 3.4 5 1 year
Musescore won't open gets stuck on Soundfonts. needs info 3.6 2 3 months
Adjusting MIDI delay from a larger value to a smaller value while playing causes a crash needs info P0 - Critical 3.0 2 3 years
Stuck in note placement after CMD-3 to place triplet needs info 3.0 1 3 years
[MusicXML] import assumes beam=NONE if no beam information needs info 12 1 year
Unable to delete time signature at end of line needs info 3.6 2 2 months
It is laggy and if you click a part where you want it to start to play it does not play. needs info 3.0 2 3 years
musescore installer does not recognize c:\programme\MuseScore3 as local harddrive and denies installation needs info 3.4 3 1 year
Things on last page are smaller needs info 3.0 3 3 years
Musescore not starting needs info 3.0 3 3 years
Abort adding "Staff text" on macOS needs info 3.0 1 2 years
shortcuts not saving or loading needs info 3.0 25 8 months
problem with current update needs info 3.5 1 1 year
no sound needs info 3.0 2 1 year
Pb MuseScore file open needs info 3 6 years
Note input modes do not work needs info 3.5 1 1 year
No audio. Play/Pause buttons grey. needs info 3.5 2 1 year