Issues for MuseScore

Title Status Sort descending Priority Version Replies Last updated
Sound will not play, Top toolbar that has the repeats and the page view setting is unavailable and will not let me toggle. It was working the day before. needs info 3.4 1 1 year
Key Change needs info 3.0 4 2 years
Hairpin layout on second voice on last measure is not preserved when reopening score needs info 3.3 6 1 year
Palette/Interface Not Responding needs info 3.4 6 1 year
Entering Marcato in score (via Shift+O) doesn't propagate to linked part needs info 3.0 3 2 years
MuseScore 3 Sustain Pedal is not working properly when dragged consecutively 2 or more bars needs info 3.6 3 4 days
Print -> pdf -> save as postscript not working needs info 6 6 years
3.0.1 crashes when the start centre pops up needs info 3.0 6 2 years
"Player" isn't working needs info 3.4 1 1 year
High notes scratchy sound needs info 3.4 3 1 year
Port audio stopped working, playback icons greyed out needs info 3.4 1 1 year
Bariton TC inputs as BC needs info 3.0 2 2 years
Sound distorting needs info P2 - Medium 3.0 2 2 years
Play Button etc greyed out - not available - ONLY in 3.x versions needs info 3.4 1 1 year
Playback not working needs info 3.0 1 2 years
Weird arpeggio symbol issues needs info 3.5 3 1 year
Audio bug needs info 3.5 2 1 year
Not Able to Play Back Score needs info 3.5 1 1 year
Chords with needs info 3.1 2 2 years
Can't playback properly, have very serious stutters needs info 3.1 2 2 years
Changing Note Groups doesn't affect files created with older versions of MuseScore needs info 3.2 1 2 years
Clef changes on a single part makes clefs appear on all parts needs info 3.5 11 9 months
[MusicXML export] rehearsal mark and system text missing in multi-measure rests needs info 4 1 year
Resetting All Styles to default setting triggers weird transposition bug needs info 3.6 8 10 months
"Online community" not translatable in Start Center needs info 6 1 year