Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
Slow ! needs info 3.6 2 8 months
Last note of arpeggios larger than 5 notes with tempo ≥150 not playing active 3.6 3 8 months
Certain Instruments sometimes do not playback needs info 3.6 5 2 months
MuseScore Preferences Reset on Launch needs info 3.6 4 1 year
Untick one element from selection filter then switch language cause all elements unticked active 3.6 0 1 year
Unable to delete time signature at end of line needs info 3.6 2 7 months
Populate PDF Metadata Using Score Properties active 3.6 1 8 months
out-of-tune program needs info 3.6 2 2 months
Adding note within multi-measure rests results in hidden measures in continuous view active 3.6 1 1 year
Top right panel (Toggle, Play button, Repeat, Rewind, etc. to the tempo button) does not work needs info 3.6 2 1 year
Floating Frame active 3.6 0 1 year
Crash on editing footer text after moving it manually with cursor keys then double-clicking it active 3.6 2 1 year
[Musicxml Export] - Unable to export images active 3.6 2 1 month
Can't always see where current note entry position is active 3.6 18 9 months
Complete stop working when I try to use my MIDI keyboard needs info 3.6 2 6 months
Sound issue needs info 3.6 1 1 month
Upload fault needs info 3.6 1 1 year
Changing a barline of a single-staff score to a start repeat barline via the Barline Inspector changes the next barline instead active 3.6 4 4 weeks
[Feature request] - System hairpins active 3.6 6 9 months
Playback Function Crashes needs info 3.6 4 6 months
Selecting a fretboard diagram doesn't highlight its accompanying chord symbol active 3.6 3 1 year
Language settings in piano roll editor active 3.6 1 7 months
Reset dialog too large active 3.6 7 2 months
Musescore NOT Responding after saving every single file. I have turned off Auto Save. This is very annoying. Does anybody have the same issue? needs info 3.6 3 1 month
Measure Splitting Error active 3.6 7 1 year