Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
All playback functions greyed out needs info 3.6 1 2 months
Export Selection active 3.6 0 2 months
"I" shortcut (Instruments dialog) no longer works as expected active 3.6 15 2 months
Random crashing, possible connected to ASIO/MME needs info 3.6 20 2 months
Time signature note grouping not included in templates active 3.6 3 1 month
[Flatpak] Apply new style button vanishes as soon Leland or Edwin is selected active 3.6 4 2 months
soundfont is installed. sythesizer and mixer are greyed out needs info 3.6 1 1 month
PortAudio Grayed out in Musescore 3.6.2, but working on 3.5.0 active 3.6 4 2 days
Active note hidden by "blue bar" in Continuous View active 3.6 6 2 months
Allow mouse wheel to scroll palettes on hover needs info 3.6 9 1 month
List of user text style names in Style window not updated after switching scores active 3.6 10 1 month
No text antialiasing needs info 3.6 4 1 week
Guitar chord (fretboard) diagram: Root position active 3.6 0 1 month
crashes when playing 16th notes needs info 3.6 1 3 weeks
Minor formatting issue with palettes during playback active 3.6 3 2 months
Allow sticking to have multiple lines of sticking, like verse in lyrics active 3.6 0 1 month
MuseScore doesn't start anymore, as there's another one still running in the background active 3.6 5 2 weeks
Timeline view zoom controls active 3.6 0 1 month
[Accessibility] - Text not on note unreadable active 3.6 3 1 week
crashing when saving online needs info 3.6 2 2 months
Muted channels in Symphony orchestra template PR created 3.6 3 1 month
I can't hear anything with my wired headphones and even off needs info 3.6 3 1 week
Some characters do not print from Leland on certain printer drivers on Mac active P1 - High 3.6 42 1 week
Wrong Instrument Audio When MIDI Keyboard Note is Played While NOT In Input Mode active 3.6 3 1 month
Suddenly Closed needs info 3.6 1 1 week