Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated Sort ascending
Complete stop working when I try to use my MIDI keyboard active 3.6 0 3 minutes
Add metronome sound when exporting to audio (mp3, wav, etc.) active P2 - Medium 3.0 207 6 hours
MS file began crashing after every save (orchestra and parts) active P1 - High 3.x-dev 3 9 hours
MIDI keyboard input not working needs info 3.6 2 10 hours
Glitching needs info 3.6 4 10 hours
Export lyrics in .kar MIDI format active 27 16 hours
Change playback cursor active 3.0 22 17 hours
[GuitarPro] .gp files: Custom fret positions are lost on import active 3.6 8 15 hours
Lost changes in score with unrolled repeats active 3.5 4 1 day
MuseScore 3 Sustain Pedal is not working properly when dragged consecutively 2 or more bars needs info 3.6 3 1 day
Wrong Instrument Audio When MIDI Keyboard Note is Played While NOT In Input Mode active 3.6 6 1 day
Brace's width get unreasonably wide, when setting the 'Max. grand staff distance' value PR created 3.6 6 1 day
Tempo mark (default): note glyph is too small in "Bravura" and "Petaluma" music fonts active 3.6 1 1 day
Playback disabled, PortAudio Api selection is blank active 3.0 8 1 day
[MusicXML] Ties in cue notes active 3.6 13 1 day
[MusicXML export] invalid XML export: direction-type is missing child element needs info 3.2 6 1 day
Dynamics/hairpin range for Voice active P2 - Medium 3.0 40 2 days
Musescore 3.0.2 crash active 3.0 9 2 days
At startup, MuseScore exits to desktop when "initializing sequencer and audio driver" needs info 3.6 13 3 days
musescore is crashing when opening needs info 3.6 4 4 days
Tablature should be finger-accurate for Guitar MIDI Controllers active 5 4 days
Crashes on opening application on Mac with VPN or proxy with Startcenter active 3.6 6 4 days
[MusicXML import] series of tied notes does not work if tied order is start stop active 3.4 1 4 days
MDL Scratch/Pop Noise, Followed by Glitched Playback active 3.2 54 4 days
MuseScore AppImage fails to start needs info 3.4 8 5 days