Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated Sort descending
Build (without SCRIPT_INTERFACE) on Qt 5.7 broken again active 3.0 1 1 year
No MIDI input/output device can be chosen if default device is open in another application active 3.0 1 1 year
String patches are displayed incorrectly in Mixer with non-default soundfonts needs info P1 - High 3.2 2 1 year
toggling MIDI input loses all changes to synthesizer & effects active 3.1 4 1 year
[regression] Qt upgrade to 5.12.4 breaks number pad shortcuts needs info 3.2 3 1 year
Multiple invisible Tempo marking change measure width active 3.1 9 1 year
Label waltz active 1 1 year
Wrong error message when using 'copy' on a selection in a local time signature active 3.5 10 1 year
Minor formatting issue with palettes during playback active 3.6 3 1 year
MusicXML Lines export/import issues active 3.x-dev 4 1 year
MS opens for each score a popup regarding new style and font - none of the popups is responsive active 3.6 2 1 year
Display page number in status bar active 3.5 7 1 year
Entering lyrics should skip tied notes active 3.4 12 1 year
the instrument sound not working needs info 3.4 3 1 year
Voltas missing in some parts after reopen score active 3.5 0 1 year
In a staff transposed 1 octave down, bass note of inverted chord is an octave too low active 3.6 0 1 year
First note after a repetition is skipped on second repetition when the note is linked with other from previous measure active 3.5 1 1 year
Selection box needs info 3.5 4 1 year
No default button or focus in import dialog active P1 - High 3.x-dev 1 1 year
Status bar displaying wrong mode for some elements needs info 3.5 3 1 year
Opening this score (uploaded to musescore) causes a crash on open. Maybe due to odd time signatures? needs info 3.6 2 1 year
crashing when saving online needs info 3.6 2 1 year
Cyrillic text in _Italic_ doesn't render correctly in Edwin active 3.6 7 1 year
Unexpected and unwanted change of location of the "Close" function in the File menu active 3.6 4 1 year
Resetting All Styles to default setting triggers weird transposition bug needs info 3.6 8 1 year