Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated
Viola sounding very soft in playback active 4.0 7 4 months
Guitar midi palm mute muting unintended notes after marked notes active 4.0 6 4 months
MIDI mapping not displaying controllers correctly active 4.0 5 4 months
make it possible to disable MIDI playthrough (aka MIDI thru or MIDI echo) active 34 4 months
Align object to a grid or ability to align object relative to other GitHub issue 16 4 months
Muse Sounds - Snare Drum has no audio active 4.0 13 4 months
Freezes (Not responding) needs info 3.5 3 4 months
Lyric hyphen and melisma insertion not working on Estonian keyboard on Musescore 4.0.0 rev 5485621 GitHub issue 4.0 9 4 months
Locked score unlocks by mouse interactions active P3 - Low 3.5 31 4 months
Musescore playback not working needs info 3.6 10 4 months
Parts missing dynamics. In particular hairpins. GitHub issue 4.0 6 4 months
Musescore 4 keeps crashing when I open any orchestral piece. needs info 4.0 11 4 months
Selection and playback with multiple instruments active 4.0 7 4 months
Metadata (tags) in frames active 3.0 10 4 months
irregular (pickup) measures are not marked as such, when the next measure has a start repeat barline PR created 3.2 5 4 months
Permissions error in saving GitHub issue 4.0 9 4 months
Certain high/low notes at fringe of natural instrument ranges not playing GitHub issue 4.0 3 4 months
"Copy lyrics to clipboard" drops syllables if there is none at that spot in the previous verse active 3.2 8 4 months
Track Names are not handed over to Mixer active 4.0 8 4 months
Items disappear from palettes after being inserted into a score multiple times active 4.0 15 5 months
No Desktop icon for MuseScore 4.0.0 (Linux Mint 20.3) active 4.0 9 5 months
No Midi Output on USB WidiBud to Roland FP-30 on Windows 11 active 4.0 6 5 months
Arpeggios on tied chord on Piano cause tied notes to be silent active 4.0 3 5 months
Provide a better "let ring", or an open ended slur/tie active 3.5 9 5 months
Page settings don't apply to all parts when using "Apply" before "Apply to all parts" active 3.6 15 5 months