Issues for MuseScore

Title Sort descending Status Priority Version Replies Last updated
When integrating the AppImage using AppImageLauncher, Musescore logo is not shown in Ubuntu dock active 3.4 5 2 years
When making note in slash notation longer so that it spans over a barline, the created new tied note is not in slash notation active 3.5 2 1 year
When navigator is on the graphic update is very slow active 3.0 13 1 year
when opening in 2.0 documents created in version 1.3, custom placement of many elements becomes wrong active 2 6 years
When pasting range with moved line, line position is wrong active 1 8 years
When pasting tempo text a question mark is displayed active 3.4 1 2 years
When pausing and resuming in the second round of a repeat, MuseScore goes back to the first round. active 3.4 2 2 years
When playing a song, sometimes it randomly skips ahead 50 measures or so. needs info 3.0 1 3 years
When reading the y position of staff text it differs by 1.5 from the position it was written at. active 2.3 0 3 years
When repitching the second note of a group of two connected by a tie, the tie should be replaced with a slur instead of disappearing or moving the 1st note along too active 3.6 7 7 months
when replacing pitches without changing rhythms, unable to enter chord on tied note active 5 1 year
When silently changing the key to enharmonic equivalent during transposition, change notes too active 9 7 years
When switching order of soundfonts, the Set to Default button remained grayed out active 3.x-dev 2 2 years
When system starts with a small-sized staff, the text-line thickness is wrong in staves below active 3.6 0 1 year
When using jack server, musescore follow the jack master bpm even if jack transport is disabled active 3.2 5 1 year
When using wallpaper image for paper background, palettes' background instead uses most recently picked color active 2.1 1 4 years
When you are playing, the piano keyboard dosn`t show the keys active 3.0 0 3 years
When you make a percussion line invisible, it messes up the system spacing needs info 3.0 6 3 years
Whenever I open the app the browse menu is blank have tried logging into new account or trying without an account. needs info 3.4 1 2 years
While a range selection is active, many palette items have unexpected behaviour when double-clicked active 3.3 3 2 years
While a toolbar is expanded, hovering over the edge of a panel will dismiss the toolbar active 3.5 0 1 year
while dragging a full measure rest, it gets displayed to far to the left active 3.0 10 4 years
While typing in a text box, "Accessibility: previous/next element" is allowable, but not while editing other elements such as a slur active 3.2 3 2 years
White noise in right audio needs info 3.0 16 5 days
White screen is displayed whenever redirected to another screen needs info 3.6 3 6 months