Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Sort descending Last updated
Using unknown XML-entities results in fail to open file active P3 - Low 3.2 0 3 ans
Disable looking for ALSA in OpenBSD active 0 7 ans
Tablature converted to standard staff in imported MS 2.0 score active 3.2 0 2 ans
Option to override settings in Preferences upon import/export active 0 7 ans
Flag of tablature beside stem collides with fret mark active 0 7 ans
Observation with NoteEntry and "Add Staff Below/Above to Selection" active 3.2 0 2 ans
Focus lost when opening score after disabling Documents Side by Side/Stacked active 0 7 ans
rewrite musescore with web technologies active 0 2 ans
Weird zap/beep sound sounds during playback active 3.2 0 2 ans
Request for improving the search mode of instrument selector active 3.3 0 2 ans
Move "Measure Numbers" options from Style>General>Header, Footer, Numbers to Style>General>Measure active 0 7 ans
Custom time signatures in parts active 3.3 0 2 ans
Augmentation dots not following note while decreasing chord-offset active 3.3 0 2 ans
Application not responding error active 3.4 0 2 ans
Regroup Rhythms doesn't work when measure starts with tuplet segment active 3.4 0 2 ans
Cresc. marking resulting in immediate increase in volume active 3.4 0 2 ans
Prebend line on top TAB string is incomplete active 3.6 0 1 an
Polysynth instrument acting weird active 0 6 ans
Inconsistent note spacing on small staves active 3.6 0 1 an
Incompatible paste operations cause score to jump to beginning active 3.6 0 1 an
Incorrect default shortcut for 'previous score' active 3.4 0 2 ans
Subscores active 4.x-dev 0 1 an
Delaying when playback is used active 3.4 0 2 ans
Piano keyboard ignores octava markings in manual mode active 3.4 0 2 ans
String Data -- Requesting a button to Increment all strings +/- one octave active 3.6 0 11 mois