Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Trier par ordre croissant Last updated
Oblique stroke of small acciaccatura collides with notehead active 0 7 ans
The navigator and the "display position" are not updated when deleting all measures active 0 7 ans
First note is not playing after opening a score if patch change was performed in a mixer active 3.0 0 2 ans
Spare the need to press ESC in note input mode to make a range selection. active 3.4 0 1 an
Shortening bar kills note active 0 7 ans
Installation of Musescore 3.0.5. needs info 3.x-dev 0 2 ans
Sounds on my computer stop working after fresh Musescore installation active 3.0 0 2 ans
MuseScore prevents some OS to initialize screen saver, sleep/hibernation,auto turn off display active 3.4 0 1 an
Change highlight of button when navigating via keyboard active 0 6 ans
Stem bug when long and pointing down active 0 6 ans
Behavior of the instrument catagory inconsistent between Edit / Instruments and Staff/Part Properties active 3.4 0 1 an
Generating parts for linked staves missing staff names active 3.0 0 2 ans
Save As then re-open original is funky active 3.0 0 2 ans
Change to mixer setting does not mark score as edited active 3.0 0 2 ans
Invalid strings for "Jump to", "Play Until", and "Continue at" should report error and/or displayed Red active 0 6 ans
Unify plus and minus signs in MuseJazz Text font. active 3.0 0 2 ans
Changing time signature with linked staves overrides manual adjustments active 0 6 ans
Provide option to set "quantization fraction" in midi import. active 3.1 0 2 ans
Entering notes in voice > 1 will jump to next note in that voice active 3.5 0 1 an
Links on News page don't download the advertised versions active 3.5 0 1 an
Slur on grace note not disappearing after the grace note is deleted active 3.2 0 2 ans
Hairpin / Dynamic combination: Dragging handle can cause anchor to move in opposite direction active 3.5 0 1 an
page settings - two sided active 3.5 0 1 an
Score display kept changing when entering the notes active 0 5 ans
Cannot import QtWebSockets in plugin? active 3.2 0 2 ans