Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated Sort descending
Request for text offset to be propagated from score to parts active 3.6 9 4 mois
Stave breaks not remembered needs info 3.6 2 4 mois
Request to control amount of padding added to audio export active 10 4 mois
Disabling "Pan score" button breaks direct navigation by the Find command and the Timeline active 3.6 3 4 mois
Reset dialog too large active 3.6 7 4 mois
[Musicxml Export] - Customized instrument change not exported active 3.4 11 4 mois
Chord symbols do not playback active 4.x-dev 1 4 mois
If you install a new library in Kontakt while MS4 is running, you need to restart MS before the library can be used active 4.x-dev 0 4 mois
PortAudio Grayed out in Musescore 3.6.2, but working on 3.5.0 active 3.6 15 4 mois
Jack connection not working on Musescore 3.6.2 on MacOS 11.6. active 3.5 4 4 mois
[Mac] Font picking combobox: list all font weights installed on the machine (ex.: light, medium, extra-bold...) active 3.0 5 4 mois
Certain Instruments sometimes do not playback needs info 3.6 5 4 mois
Adding a legato line crashes the app needs info 4.x-dev 2 4 mois
Paint Format active 3.6 2 4 mois
Brackets for accidental do not propagate to linked parts active 16 4 mois
Can't open old Overture files active 9 4 mois
White screen is displayed whenever redirected to another screen needs info 3.6 3 4 mois
Floating point exception when loading a .mscx score active 8 4 mois
Mid-measure clef changes do break multimeasure rests, but don't show the changed clef active 3.0 10 4 mois
Chord playback doesn't follow swinged eights active 3.5 10 4 mois
Crash entering short notes in particular measures of a particular score active 4.x-dev 7 4 mois
MIDI keys, change of selected staff leads to sustained audio active 3.6 0 4 mois
MuseScore does not open when a network printer is not reachable active P3 - Low 8 4 mois
Creating score from template with parts ends up with linked staves for multistaff instruments in a part active P1 - High 3.6 2 4 mois
When starting Musescore on a specific system, a white noise sound is heard in the right ear. needs info 3.6 3 4 mois