Issues for MuseScore (deprecated)

NOTICE: This issue tracker will be removed after March 10th, 2024.

If you are experiencing difficulties with MuseScore, please ask for help in the Support and bug reports forum. Thank you!

Title Sort descending Status Priority Version Replies Last updated
Staff style is not propagating from full score to parts and cannot be created in Staff Styles dialogue active 1 10 ans
Staff Text button disappears needs info 3.5 3 3 ans
Staff Text — Odd frame margin behavior active 3.5 1 2 ans
Staff text: copy and paste does not maintain the correct voice active 3.5 0 3 ans
Staff text: line breaks are removed partially active 4.0 1 1 an
Staff Type Change Problems active 3.6 3 1 an
Standard Midi file import will not chord symbols in Musescore Vers. 4.0 needs info 4.0 4 1 an
Standard stave layout of adjacent notes mirrored in tablature active 1 9 ans
Start Center "Create New Score" button has lost plus sign and corners active P3 - Low 3.0 1 5 ans
Start center off screen needs info 3.2 1 4 ans
Start Center pane is black active 3.0 6 4 ans
Start Center: "Getting started" score doesn't open when clicked active 3.5 3 2 ans
Start repeat barline created 1 bar after specified bar line, unlike e.g. double barline. active 3.2 1 4 ans
start repeat barline duplicated when importing a 2.x continuous view score to 3.0 active P1 - High 3.0 2 5 ans
Start up malfunction needs info 2.1 1 6 ans
start up screen large icon and no access needs info 3.x-dev 4 3 ans
Starting barline able to be inspected again active 3.0 6 3 ans
Starting playback on tied notes doesn't play the note active 6 2 ans
Startprobleme bei Soundeinstellung 16 Bit, 48000 Hz active 4.0 2 1 an
StartupWizard::layoutInput() Segfaults if computer's language is "C" active P3 - Low 3.0 5 4 ans
State of "play panel" on closing the program should be restored on re-opening PR created P1 - High 3.0 29 3 ans
Static and distortion active 3.6 1 2 ans
Static like sound during playback needs info 4.0 4 1 an
Static noise with all audio active 3.6 0 1 an
Static noises when using Muse Sounds: default buffer size is too small for some computers? active 4.x-dev 0 1 an