Issues for MuseScore

Title Status Priority Sort ascending Version Replies Last updated
Problem with special characters needs info 3.6 6 2 years
Auto-wrap setup assistant dialogue active 3.x-dev 1 4 years
Simpler control of breaking multimeasure rests active 3 9 years
'Repeat last measure symbols' disappear needs info 3.6 5 2 years
Weird zap/beep sound sounds during playback active 3.2 0 4 years
Problem with anti metric figures needs info 3.0 1 4 years
MusicXML import does not assign actual MuseScore Instruments, but simply the GM program change in the mixer. active 15 3 years
MDL Drumline sound font doesn't work active 3.6 3 2 years
MS gets confused when changing note length active 3.3 0 4 years
onTimeOffset moving a note start before the beginning of the score causes corruption during MIDI export active 2 9 years
Pug with placing notes in drums needs info 3.6 1 2 years
Pasting measures into multi-measure rest let the multi-measure rest disappear in Continuous View active 3.3 1 4 years
Feature Request: New buttons in editstyle.ui PR created 3.0 1 4 years
Flat signs appearing as boxes in user interface in Windows XP active 3 9 years
Ottava brackets ignored in tremolo playback active 3.6 0 2 years
Erasure of palette search string in 3.3 is much more inefficient (time-consuming) than 3.2.3 active 3.3 4 4 years
Image capture causes previous note selection to be lost active 3.0 4 2 years
add instrument middle of piece. active 5 8 years
Can't import MIDI needs info 4.x-dev 2 1 year
Playback needs info 3.3 1 3 years
Capo Settings: add a "Detune" setting to emulate instruments below written pitch active 3.0 20 1 year
Tie of unison note ignored on playback in 1.3 score active 1 8 years
Playback bug active 3.6 0 2 years
Issue reports can be posted without the uploaded/chosen files attached active 2 3 years
Lyrics line not positioned correctly for vertical alignments other than baseline active 0 8 years