Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
Removing top instrument removes group bracket active 0 8 years
Separate language setting of instrument names from the global setting active 6 1 year
Allow templates to be full scores active 4 3 years
Put split and join measure on context menu active 4 6 years
Auto-save during Continuous View takes window focus active 7 1 year
[Mac OS X] Scores that have not previously been opened do not open at first active 6 5 years
Selecting notes with Shift + mouse drag in chords active 0 7 years
Changing key signature after section break on horizontal frame force a courtesy key signature. active 9 5 months
"Thank you for downloading Musescore" is not translatable in musescore.org site active 2 1 year
Undo doesn't work after extending barlines if the last instrument is hidden active P2 - Medium 5 1 year
When silently changing the key to enharmonic equivalent during transposition, change notes too active 9 6 years
Hand Bell Range Is Incorrect active 5 2 years
Drumset included in octave change active 5 6 years
Playback slows down and get out of rythm. MIDI translation is not optimized needs info 3 5 years
Glissando collides with elements before note active 19 7 years
Erratic behavoir when applying slur or haripin to a septuplets active 4 5 years
[midi import] Failure to detect non-aligned triplet active 9 5 years
No save prompt for imported MIDI file on MuseScore close active 1 6 years
Adding piano moves other akkolade brackets active 0 9 years
Lyric margins and spacing not well-preseved importing 1.3 score active 5 6 years
L-shaped sign for hand distribution (piano) active 10 2 years
Changing actual measure duration should give the choice to keep first or last beats active 7 5 years
MusicXML import does not assign actual MuseScore Instruments, but simply the GM program change in the mixer. active 15 1 year
Palettes panel/window gets excessive minimum width, if a workspace with a long name exists on startup active 0 5 years
Lyrics lines with vertical offset positioned incorrectly (Linux) active 5 4 months