Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort ascending Replies Last updated
[Capella import] Triplets active 16 2 years
Default size of Mixer window should accommodate instrument list active 2 9 years
Musescore crashes when using Groove Music in Windows 10. active P2 - Medium 6 2 years
mismatch between 1.x and 2.0 when reducing staff to 1-line active 15 7 years
[Guitar Pro] When played, brush strokes sound as arpeggios. active 5 6 years
When pasting range with moved line, line position is wrong active 1 8 years
Login should stay in website domain; not working with strict privacy settings needs info 7 7 years
Undo Staff Type changes does not restore former state active 1 2 years
Documentation: Glossary vs. Snippets active 6 9 years
Missing arrows in Gootville active 0 6 years
Proper use of accidentals after octave change loco. active 1 7 years
Sound not working needs info 1 2 years
[Trunk] Saw Wave isn't selected in Mixer active 0 10 years
Arpeggio symbols: improve vertical alignment active 5 1 year
Lip Slur Symbols (includes drawings and details) active 16 9 years
MusicXml does not set the proper font when importing from MusicXml active 5 2 years
[EPIC] ALBUMS issues active 1 2 years
Add a "play" property to bend to control if they are played or not active 1 7 years
Copying all layout information to parts active P2 - Medium 55 1 year
Way to disable mouse input while in note entry mode active 7 7 years
"MuseScore 1.0 is released" page in English is missing active 6 2 years
Bad note spacing with user modified beam on chord with seconds active 0 6 years
Tooltip doesn't appear in main window when it looses focus active 1 8 years
Playback issues / High CPU usage when using large soundfont (sf2) on laptop active 2 7 years
Volta Bracket number needs info 2 3 years