Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
Add page and system breaks via command line active 3.x-dev 10 2 years
Chord symbol alignment incorrectly forces alignment between above & below chords and across staves PR created P1 - High 3.x-dev 28 2 years
Hairpin jumps to another system's hairpin during drag/arrows with unknown details active 3.x-dev 3 2 years
Faulty playback of bend acciaccaturas active 3.x-dev 6 3 years
Instruments dialog: issues with width active 3.x-dev 1 1 year
Chord Playback - Specify a register where the root is played active 3.x-dev 1 2 years
Huge Musescore3.ini File active 3.x-dev 1 3 years
AppImage: text input ignores XCompose rules active 3.x-dev 2 2 years
Plugins appear three times each in the Plugin Manager active 3.x-dev 2 3 years
New HQ soundfont not fully compatible with 3.0.5 active P1 - High 3.x-dev 9 2 years
Tremolo doesn't carry onto a tie when opening gp file active 3.x-dev 4 2 years
Tracker: Rename "Development" type to "DX" (for "Developer eXperience") active 3.x-dev 2 2 years
'Repeats and jumps' do not work as intended when opening gp files active 3.x-dev 2 2 years
Choppy playback active 3.x-dev 1 2 years
Reset dialog when importing 3.x files is not honouring "Keep old style" and marking score dirty active 3.x-dev 2 2 years
if insert new clef to a measure that already has clef at *start* of measure, then old clef shouldn't remain needs info 3.x-dev 10 3 years
Crash opening version 2 score active P1 - High 3.x-dev 6 2 years
Problem with XML Export active 3.x-dev 4 3 years
Make Voice 1 and 2 colors easier to distinguish active 3.x-dev 10 3 years
Score corrupted then crashed active 3.x-dev 7 2 years
Horn in F transpositioning is wrong in orchestral templates, on scores in d minor needs info 4.x-dev 10 1 month
[MusicXML] Doesn't show chord symbols when open XML file active 4.x-dev 7 3 months
Playback only plays one part of a chord? needs info 4.x-dev 7 1 month
Musescore crashes on opening "File" Menu active 4.x-dev 2 2 months
Palette colors don't change in dark mode active 4.x-dev 4 1 year