Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Sort ascending Last updated
Start center off screen needs info 3.2 1 3 years
playback function not working needs info 3.2 1 3 years
Unable to use music play function needs info 3.2 1 3 years
Sound will not play, Top toolbar that has the repeats and the page view setting is unavailable and will not let me toggle. It was working the day before. needs info 3.4 1 2 years
Font Size needs info 3.4 1 2 years
Tambourine error needs info 3.4 1 2 years
Olimpio needs info 3.4 1 2 years
Long program start time needs info 3.5 1 2 years
Tonality issue needs info 3.4 1 2 years
The sheet music doesn't play properly. needs info 3.5 1 2 years
typo in norwegian menu needs info 3.5 1 2 years
No audio needs info 3.5 1 1 year
Dal Signo + to Coda needs info 3.6 1 1 year
Export MP3 for single voice needs info 3.6 1 1 year
Adding a guitar stave with a linked tablature needs info 3.6 1 1 year
Dark mode invisible x needs info 3.6 1 1 year
Musescore is all blurred. Very low quality... needs info 3.6 1 1 year
schubert needs info 3.6 1 11 months
Sound issue needs info 3.6 1 6 months
Crashes multiple times needs info 3.6 1 3 months
Import adds random rests and wrong measure counts needs info 3.2 1 1 week
Feature Request: New buttons in editstyle.ui PR created 3.0 1 3 years
In linked staves, the return to a nominal measure duration, if it corresponds to two beats (half-rest) leads to corruption active 3.6 1 1 year
Hairpins: allow user to set start and end note velocities active 3.6 1 1 year
Auto stem direction for between-note/two-note tremolos incorrect active 3.6 1 1 year