Issues for MuseScore

Title Status Sort descending Priority Version Replies Last updated
Invisible articulation on the fourth beat needs info 3.6 2 1 year
Playback problems on MacMini with macOS 10.14.6 needs info 16 3 years
problem to change tuning strings in Tab needs info 3.0 19 3 years
Bb Cornet Sounds 2 Octaves too high needs info 4.0 1 1 week
The duplets in my musescore are wrong value and there are unnecessary rests in a measure. needs info 3.2 5 3 years
Playback and playhead are out of sync / playback sometimes hangs needs info 4.0 2 1 week
No text antialiasing needs info 3.6 4 1 year
Export to MP3 will not follow the DC al Fine instructions needs info 3.6 2 1 year
The synthesizer does not work so it can't play the music written needs info 3.2 1 3 years
Save online Icon is missing on the toolbar needs info 3.3 12 3 years
Build problems - V4.x - MSVC needs info 4.x-dev 2 1 year
Multimeasure rests are being randomly broken up and I can't join them together needs info 3.3 2 3 years
playback issue needs info 3.6 1 1 year
The play button doesn't work needs info 3.3 1 3 years
Editing bends needs info 3.6 2 1 year
Audio distortion on playback - brass band score. needs info 3.6 4 1 year
no drumline sounds needs info 3.4 1 2 years
Complete stop working when I try to use my MIDI keyboard needs info 3.6 2 1 year
I cant play the music needs info 3.4 4 2 years
language bug needs info 3.4 2 2 years
Extra key signatures after temporary clef sign needs info P1 - High 3.4 1 2 years
Unable To Click OK Once New Instruments Are Added needs info 3.6 2 9 months
Musecore is exporting MP3 files with a shorter time (length) than a Midi file needs info 3.6 8 8 months
Note Entry - "Guessing" when going into note-entry/next-prev element from tuple text needs info 3.x-dev 1 2 years
not launching after the splashscreen needs info 3.0 11 4 years