Issues for MuseScore

Title Status Sort descending Priority Version Replies Last updated
Cant install from drive D: but can install if I copy the file to drive C: active 3.5 2 4 months
Beam across a system break can disappear active P1 - High 3.0 12 1 year
Midi Import with tuplet active 2 5 years
Size of note in tempo marks of imported pre-3.6 files is too big: and font is reset to edwin active 3.x-dev 7 3 months
Radio buttons in "Units" area of "Layout > Page settings" not working properly active 2 5 years
Chirps - Mono instrument not in MIDI mono mode active 2 5 months
SVG stacking order: Affects display but not selection active 3.5 0 3 months
irregular (pickup) measures are not marked as such, when the next measure has a start repeat barline active 3.2 2 1 year
Chords need to be read from bottom to top for proper transfer to tablature active 3.0 4 2 years
Redesign of playback panel and screen workspace active 3.0 31 4 years
No default button or focus in import dialog active P1 - High 3.x-dev 1 2 months
Fingering on grace note can collide with note active P2 - Medium 3.2 2 1 year
Loop playback - selection does not work in single page view active 3.0 2 1 month
Lyrics position information is not written/read in MusicXml format active 1 5 years
Import of xml creates multiple voltas active 3.6 1 2 months
Barline in 1.x score incorrectly presented active 3.2 5 1 year
ARM AppImage upgrade to Qt 5.6 (will handle plugins that open up a new window) active 2 4 years
Label waltz active 1 2 months
Text lines: Some Text Styles properties not working active P2 - Medium 3.2 1 1 year
Player does not work (Missing MMA Api in I/O preferences - no device available) active 3.0 0 1 year
Add 'Jump to linked segment' from part to master active P3 - Low 3.0 4 2 years
Appimage icon not showing in latest release active 3.6 1 2 months
Ottavas: customised text reverts to default in imported 2.x files active P2 - Medium 3.0 1 1 year
Offset Tremolo is not saved correctly. active 2.1 9 3 years
Load sfz in background active 3.0 11 3 years