Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
Score corrupted then crashed active 3.x-dev 7 2 years
AppImage: text input ignores XCompose rules active 3.x-dev 2 2 years
Plugins appear three times each in the Plugin Manager active 3.x-dev 2 3 years
New HQ soundfont not fully compatible with 3.0.5 active P1 - High 3.x-dev 9 2 years
Tremolo doesn't carry onto a tie when opening gp file active 3.x-dev 4 2 years
[MusicXML] Glissando to grace note after note missing active P2 - Medium 3.x-dev 8 2 years
Tracker: Rename "Development" type to "DX" (for "Developer eXperience") active 3.x-dev 2 2 years
'Repeats and jumps' do not work as intended when opening gp files active 3.x-dev 2 2 years
Choppy playback active 3.x-dev 1 2 years
Reset dialog when importing 3.x files is not honouring "Keep old style" and marking score dirty active 3.x-dev 2 2 years
if insert new clef to a measure that already has clef at *start* of measure, then old clef shouldn't remain needs info 3.x-dev 10 3 years
3.0.3.5734 doesn't remove selected bars!!! needs info 3.x-dev 13 3 years
[Musicxml Import / GUI] Frame text formatting is interpreted as custom formatting active 3.x-dev 25 2 years
Reset all styles to default: "Reset to style" buttons remain enabled active 3.x-dev 2 1 year
Disable Play options for RNA (or support RNA playback)) active 3.x-dev 9 2 years
Auto-size property of title frame ignores offset active 3.x-dev 1 1 year
Can't play needs info 3.x-dev 2 3 years
Unable to tie more than 2 notes needs info 3.x-dev 3 3 years
Incorrect handling between time signatures and BPM active 3.x-dev 10 3 years
Build with Ninja fails: error: dependency cycle active 3.x-dev 16 1 year
Preferences > Shortcuts: improve criteria for alphabetic ordering; reduce space between entries etc. active 4.x-dev 0 10 months
Dialogs on multi monitor rigs active 4.x-dev 1 10 months
Adding new element to custom palette crashes Musescore active 4.x-dev 2 7 months
Bad sound quality when playing scores active 4.x-dev 5 3 months
Muse Hub opens then immediately quits on Mac OS Big Sur 11.6.8 active 4.x-dev 6 4 days