Issues for MuseScore (deprecated)

NOTICE: This issue tracker will be removed after March 10th, 2024.

If you are experiencing difficulties with MuseScore, please ask for help in the Support and bug reports forum. Thank you!

Title Status Priority Version Replies Ordine decrescente Last updated
Graphic info on measure when "break multi bar rest" is checked active 0 10 anni
Space bar does not work for starting playback or works incorrectly after the Play panel is opened then closed active 3.0 0 5 anni
Changes in note head group do not copy with notes active 3.0 0 5 anni
Extending a selection when an element that is not a CR is selected before active 0 9 anni
Incorrect range after note+breath copy-paste active 0 9 anni
[Feedback Form] 'Rewind to start position' keeps first note selected active P1 - High 3.0 0 5 anni
Input note (predictably) does not always change when entering/leaving note mode active 0 9 anni
Screen reader should say if a checkbox is checked or not active 0 9 anni
Virtual keyboard width active 3.0 0 4 anni
Lyrics line not positioned correctly for vertical alignments other than baseline active 0 9 anni
Player does not work (Missing MMA Api in I/O preferences - no device available) active 3.0 0 4 anni
Change to mixer setting does not mark score as edited active 3.0 0 4 anni
Unify plus and minus signs in MuseJazz Text font. active 3.0 0 4 anni
[MusicXML import] incorrect lyric vertical order active 3.5 0 3 anni
Parameters for MIDI Actions active 4.x-dev 0 1 anno
"show invisible" does not show until new item is added active 3.5 0 3 anni
Loop reproduction active 4.x-dev 0 1 anno
[EPIC] Issues with Chord Symbols playback active 3.5 0 3 anni
[EPIC] Engraving issues and suggestions active 3.5 0 3 anni
Adding Tie crashed MuseScore 4; Attempts to re-open file crash MuseScore 4 (possible file corruption) active 4.0 0 1 anno
Don't allow more than one staff type change per measure active 3.5 0 3 anni
Violins section becomes muddy and out-of-time when two lines are notated on a single staff active 4.0 0 1 anno
Its not working when `i want to play the music active 4.0 0 1 anno
Audio Crackling While working on more than 10 instruments! PLEASE REVIEW active 4.0 0 1 anno
No sounds when missing Soundfont removed from Synthesizer active 3.6 0 3 anni