Issues for MuseScore

Title Ordine decrescente Status Priority Version Replies Last updated
After selecting a measure, with shift held down, clicking in another measure can lose selection active 1 7 anni
After successful use of newly-installed MuseScore, subsequent attempt fail at "Loading scores..." needs info 3.5 8 2 anni
After using staff text to change channel, wrong patch/sound is played for notes in chords containing tied notes active 3.x-dev 0 3 anni
AIFF export active 3 10 anni
AirPod Playback needs info 3.0 2 4 anni
Album panel: load previous album when opened active 2 3 anni
Album segfault {2parts-excerpted}.append( {1part-notexcerpted} ); active 19 2 anni
Album: Joining scores causes issue with time signature measures at system headers active 3.2 0 3 anni
Album::loadScores() won't load a score that has a relative path active 8 3 anni
Albums: joining scores resets beam adjustments active 1 3 anni
Align fret diagrams at the nut instead of baseline active 3.5 5 2 anni
Align horizontal frames in a vertical frame active 5 4 anni
Align object to a grid or ability to align object relative to other active 11 4 anni
Alignment between slashes and stems needs tweaking active 3.5 3 1 anno
Alignment of fingerings outside the tab active 3.6 2 1 anno
Alignment of multiple selected objects active 3 7 anni
Alignment of rehearsal marks to barlines active 3.5 2 2 anni
All 2 staffed instrument Glissando Bug active 3.4 1 2 anni
All instruments piano sound needs info 3.0 6 3 anni
all instruments stop playing suddenly in the same spot active 4.0 1 3 settimane
all instuments sound like piano needs info 3.0 2 1 anno
All Laptop Sound is static after Musescore is opened active 3.6 2 1 anno
All my MP3/WAV/Audio exports "break-up" when using external vsts active 4.x-dev 1 1 mese
All on the songs won't play when I click the play button to hear the piece. needs info 3.5 1 2 anni
All playback functions greyed out needs info 3.6 1 2 anni