Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated
Make the Colour of Invalid Option in the right-click menu more distinguishable active P1 - High 3.0 3 1 day
Can't playback properly, have very serious stutters needs info 3.1 2 2 days
Improve "New All" and other Parts dialog box buttons active 3.x-dev 3 2 days
Styling properties of StaffText is lost after Swiching "Concert Pitch" active 3.1 0 2 days
Add functionality to allow a v2 Getting Started page and a v3 Getting Started page to be used active 3.1 2 2 days
Random Tempo Increase active 3.1 1 3 days
Add Grand-Staff splitpoint as Configurable Item to MIDI import Dialogue active 4 3 days
Swing prevents midi rendering of tied notes PR created 3.0 5 3 days
Error with loop playback in parts with MuseScore 3 active P1 - High 3.0 17 3 days
Beam in edit mode always switches to right grab handle PR created 3.0 5 3 days
Translated 'Getting Started' not shown in MuseScore 3.x - Danish, German, French translation active 3.1 5 3 days
Incompatible version of OpenSSL in Ubuntu 18.04. active 3.0 5 3 days
Barline to grace note distance: adjustment has no effect on score active 3.1 1 3 days
Add download link to MuseScore 3.x unofficial build for older macOS versions active P1 - High 3.1 3 3 days
Symbols can no longer swap their places in the palettes PR created P1 - High 3.0 28 4 days
Multi-voice grace notes not aligned active P2 - Medium 15 4 days
cursor.addNote doesn't update internal segment reference PR created 3.x-dev 2 4 days
Broken on-screen rendering of synthetically emboldened fonts active P1 - High 3.0 14 4 days
Some notes don't sound needs info 3.0 23 5 days
Mismatch between "To Coda" and "Fine" when the first is deleted before enable mmrests PR created 2 5 days
Wallpaper Preferences will not work in portable appimage on Linux active 3.1 1 5 days
Musecore does not play needs info 3.1 1 5 days
Bad key change after undoing the enabling of multimeasure rests PR created 3.1 1 5 days
Crash on redo after deleting a key signature PR created 3.1 1 5 days
No sound on Ubuntu 18.04.2 active 3.1 0 5 days