Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated
Mixer panel (not) showing active P1 - High 3.0 6 18 hours
"MuseScore quit unexpectedly" when closing MuseScore 3.0.[1-5] on macOS with a MIDI device PR created 3.0 59 23 hours
[EPIC] Cross-staff notation issues active P0 - Critical 3.0 3 1 day
Cross-staff tremolo causes disconnected beams PR created P1 - High 3.0 3 1 day
Dot sizes small in instrument parts. active P1 - High 3.0 1 1 day
strange placement of tuplet number in cross-staff tuplets PR created P1 - High 3.0 5 1 day
MuseScore does not support footnotes active P2 - Medium 3.0 1 1 day
Musescore's Path Name Length Limit Is Less Than Window's Limit active 3.0 0 1 day
Crash when enabling MIDI via palette button (Version 3.0.4) PR created 3.0 9 1 day
Unchecking 'Create courtesy clefs' hides all clefs at the beginning of a measure active P1 - High 3.0 1 1 day
Corrupt score with empty measure crashes on load active P1 - High 3.0 3 1 day
Some notes randomly jumping to top octave when input needs info 3.0 4 1 day
Un-docked widgets non intuitive to re-dock on Mac needs info 3.0 8 1 day
Ties sometimes do not respond to Inspector offset adjustment until editing completed active P2 - Medium 3.0 6 1 day
Comma as a shortcut won't get saved PR created P2 - Medium 13 2 days
MuseScore 3 does not run on macOS 10.10 & 10.11 PR created 3.0 42 2 days
Crash if user drops symbol from Master palette onto a lyric syllable active 3.0 13 2 days
UI Glitch needs info 3.0 5 2 days
Create time signature only with nominator not possible active P1 - High 3.0 1 2 days
Make Concert pitch button tell you its current state active P2 - Medium 3.0 3 2 days
Copy and paste lyrics results in overlaps active P2 - Medium 3.0 2 2 days
timewise delete not deleting blank measure needs info 3.0 2 2 days
Text | bar out of sync with text and mouse out of sync with notes when dragging. needs info 3.0 7 2 days
Cross staff 8ths lose beam if all notes moved to staff above PR created P0 - Critical 3.0 37 2 days
How To's: Links to uploaded files are not showing even if "Display" is ticked active 3.0 1 2 days