Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Sort descending Last updated
Constant Sound card overload in new update. unable to playback and projects needs info 3.2 21 2 years
MIDI input breaks for rest of session needs info 2.1 21 3 years
Menu structure active 2.1 21 4 years
Bracket can't be extended to end on staff if next staff is invisible active P1 - High 21 2 years
Page settings in parts are initialized incorrectly in dialog if using pre-3.5.2 defaults active P1 - High 3.6 21 1 month
Allow a better support of medieval and renaissance symbols (available in palettes, playable, etc.) active 3.2 21 8 months
Unnecessary extra horizontal space added when adding accidentals or dots PR created P2 - Medium 3.0 21 1 day
Request ability to mute staff (as opposed to instrument, or voice) active P2 - Medium 3.0 21 2 years
Semi-frets in fretboard diagrams should not be shown active 21 1 year
provide separate volume and pan controller for the voice of a stave active P2 - Medium 3.0 21 9 months
Ignore "parenthesized expressions" that precede lyric syllables active 21 6 years
Implement temperament playback in MuseScore active 21 3 years
Support for large time signatures active 3.0 21 7 months
MuseScore with MDL installed hangs active 3.3 21 5 months
Fluid Soundfont: Drawbar organ one octave too low needs info 21 2 weeks
Displaying custom key signatures in multiple clefs active P2 - Medium 22 6 months
Allow "Exclude from measure count" command for multiple measures at once active P2 - Medium 3.0 22 2 years
Spinners don't have repeat function: only single-click active P2 - Medium 3.0 22 1 year
Changing zoom from combobox doesn't update the blue rectangle in navigator active 22 7 years
Clef on first note of system becomes header clef after save and reload active 3.3 22 8 months
Change playback cursor active 3.0 22 2 days
immediately dropping break onto vertical/text frame doesn't always get applied active P1 - High 3.0 22 1 year
Soundfont has brighter tone than expected active 2.2 22 3 years
In "My posts", the "Mark as read" option doesn't work active 22 11 months
Tie command should only work if next note is exact same note active 2.1 22 3 years