Issues for MuseScore

Title Status Priority Sort ascending Version Replies Last updated
Export arpeggios in MIDI format causes a mess active 0 6 years
Display page number in status bar active 3.5 7 2 years
Staves with "Hide when empty" set to "Always" sometimes not being hidden when empty in part scores. active 4.0 3 3 days
Continuous view: Improve accuracy of measure number display active 2.1 6 6 years
MuseScore Installer does not work if Installer is stored in the cloud active 3.5 3 2 years
Deadlock when shifting notes needs info 3.2 1 3 years
No Playback Audio needs info 3.0 2 3 years
Tempo Attributes Appear Corrupted - Tempo Can't be Changed needs info 7 6 years
"Orchestral" and "Brass Ensemble" missing Euphonium and baritone-horns active 3.6 7 1 year
Music Starts but will instantly stop again. Frequently just starts the song over again. needs info 3.0 2 3 years
[Flatpak] Apply new style button vanishes as soon Leland or Edwin is selected active 3.6 4 1 year
Double augmentation dots are too close together active 3.2 3 3 years
Improve keyboard assignment for marching tenors active 2.2 2 4 years
No sound or playback. Problems with adding notes. needs info 3.6 4 1 year
Add Part Name element to instrument definitions in instruments.xml active 3.2 3 2 years
Expose Score's utick2utime and utime2utick to plugins active 2.1 1 6 years
Bad naming of category "Chord"/"Note" in the Inspector active 6 1 year
MDL Playback Isn't Working needs info 3.2 5 3 years
Erro de carregamento needs info 3.0 3 3 years
use relative hypertext links in manual active 2.1 2 6 years
Request for triangle in chord symbols to automatically imply 7 active 3.6 6 1 year
playback function not working needs info 3.2 1 3 years
[MusicXML Export] missing wedge stop active 3 3 years
addNote() Crashes the plugin and the program is stuck forever. active 3.6 3 1 year
Barline to note distance decreases when accidental added—if a lyric is also present active 3.2 1 3 years