Issues for MuseScore

Title Status Sort ascending Priority Version Replies Last updated
Unable to launch AppImage (missing libraries probably) active 3.6 2 2 months
Copy and paste including instrument change results in spurious octave shift. active P1 - High 2.2 2 3 years
[trunk] [branch 1.2] Need to clean up use of exeptions (throw) active P3 - Low 5 1 year
Chord symbols Spelling is shown erroneously. active 3.6 6 2 months
Edited parts are not marked as dirty, saving a part marks score as clean active 3.2 5 10 months
Tapping active 8 1 year
Stems Elongated When Using More than One Acciaccature in Single Line Percussion Staff active 2.2 4 3 years
[MusicXML] Thumb not exported active P1 - High 13 2 years
Static and distortion active 3.6 1 3 weeks
General preferences regressions active 3.0 2 3 years
Part fingerings active 0 9 years
No screenshot feature? active 4.x-dev 0 3 days
Crash on launching when an ASIO interface is connected active P1 - High 3.0 4 1 year
Under KDE, doesn't reflect changes of keyboard layout properly active 5 8 years
Some issues of 3.0-dev active P2 - Medium 3.0 9 3 years
Playback of tone clusters active 3.4 3 1 year
Inconsistent behavior in generating automatic file names active 2 8 years
massive(!) slowdown from Score::removeSpanner: Slur (0x59776360) not found active 2.3 8 3 years
Make a "Get help online" button to go with the bug and leave feedback buttons. active P2 - Medium 3.0 11 3 years
Tempo text: Problem with dotted notes active 3.4 9 1 year
Add dot after str active 0 8 years
Linked measures (copy & "link-paste") active 2.3 0 3 years
Changing Velocity of a note in a linked Tablature Staff doesn't work active P2 - Medium 3.4 3 1 year
Bar number movable when not in Inspector active 3 8 years
Add a method for placing system text below bottom staff rather than below top staff active P2 - Medium 3.0 18 1 year