Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
"Orchestral" and "Brass Ensemble" missing Euphonium and baritone-horns active 3.6 7 1 year
Impossible to individually hide rests in tablature active 3.6 3 1 year
Time signature change to odd meter is defaulting to 4/4 active 3.6 2 1 month
No sound or playback. Problems with adding notes. needs info 3.6 4 1 year
Not recognizing repeats & jumps needs info 3.6 1 10 months
clipboard needs info 3.6 1 2 months
Sound is not working needs info 3.6 1 1 year
Instrument Change Failure needs info 3.6 1 1 year
Missing piano track in MP3 export needs info 3.6 12 1 year
MuseScore 3.6.1 not compiling with Qt 5.12.8 active 3.6 3 2 years
Beam properties get reset after undo and redo active 3.6 1 1 year
Quotation marks in Muse appear as feet and inches marks active 3.6 2 1 month
Opening a palette tab moves the whole palette up active 3.6 1 1 year
Uploaded file not syncing with playback when using Synthesiser Audio source active 3.6 0 3 months
[MusicXML] support part-name-display active 3.6 1 10 months
The loop playback doesn't play until the end of a measure of which the last "note/rest" is a rest active 3.6 0 2 months
Banjo, Marimba, Piano, Harp and Percussion sounds are audible, but other sounds are not. needs info 3.6 3 1 year
window pops up and can't interact with it active 3.6 2 8 months
Rerquest for paste to retain certain existing text elements active 3.6 3 1 year
Score Properties not exported to MIDI active 3.6 1 1 year
Top right panel (Toggle, Play button, Repeat, Rewind, etc. to the tempo button) does not work needs info 3.6 2 2 years
Delete/rename/move/clarify the "Open" column of "String Data" active 3.6 69 5 months
Sound and score playback function not working needs info 3.6 1 1 year
Moving Musescore screen to another monitor caused application to lock when dialogs requested active 3.6 0 1 month
Failure to transfer notes from score to individual parts needs info 3.6 5 10 months