Issues for MuseScore

Title Sort ascending Status Priority Version Replies Last updated
Audio playback won't work properly needs info 3.0 2 3 years
Audio Playback needs info 3.5 1 1 year
Audio Output intermittently stops working active 3.4 2 1 year
audio not playing back, multiple resets needs info 3.4 7 2 years
Audio is broken and just earrapes me and i am unable to hear the songs ive made active 3.0 2 3 years
Audio distortion on playback - brass band score. needs info 3.6 4 10 months
Audio Crashes Several Measures after Playing needs info 3.0 1 3 years
Audio crackle when audio starts or stops active 3.3 0 2 years
Audio bug with headphones needs info 2 6 years
Audio bug needs info 3.5 2 1 year
Audio artifact with double note active P2 - Medium 3.2 2 3 years
Audio / I/O crash when switching outputs active 3.6 0 1 month
Audio (midi) does not play after unplug/plug phone jack. active 3.0 15 3 years
Attaching an element to a start repeat barline is not possible active 3.6 0 3 months
At startup, MuseScore exits to desktop when "initializing sequencer and audio driver" needs info 3.6 13 7 months
Asterisk indicating impending save doesn't appear after changing settings in Synthesiser active 0 10 years
Associate .album files with Musescore active 2.1 1 5 years
Assertion failure on switching to 6-string Italian tablature active P1 - High 3.0 1 3 years
ASCII Export for tablatures active 0 7 years
Artifacts present in the harmonica preset of the SF3 version of the default soundfont. active 4 2 years
Artifacts after scaling part active 2.1 0 5 years
Artifacts after leaving edit mode at zoom <100% since DPI/FreeType changes active 1 6 years
Articulations: problems adjusting position using Inspector active 2.3 3 3 years
Articulations misplace in cross-staff notation needs info 3.5 5 1 month
Articulations causing issues with MIDI input active 3.2 0 2 years