Issues for MuseScore

Title Sort descending Status Priority Version Replies Last updated
Voltas duplicated if first instrument is invisible. active 8 1 year
Voltas missing in some parts after reopen score active 3.5 0 11 months
Voltas not replicated to parts if not applied to top staff (or if top staff is hidden) active P1 - High 20 2 years
Voltas: Odd behavior if adjusting vertical offset? active P2 - Medium 3.2 2 2 years
Volume needs info 3.1 1 2 years
Volume and Tempo Controls in the menu bar active 3.5 1 1 year
Volume error when exporting file to (FLAC) needs info 3.2 4 2 years
volume of some intruments gets lower all of a sudden needs info 3.6 1 9 months
Volume slider for main parts not working needs info 3.6 3 8 months
Wacom support went away - Nightly Build active 0 8 years
Wallpaper Preferences will not work in portable appimage on Linux active 3.1 2 1 year
Want repeat bar line at end of piece without repeat-dots active 3.4 10 1 year
WASAPI suport for PortAudio active 3 8 years
WAV or MP3 export issues needs info 3.5 3 1 year
wavy lines don't draw diagonal, regardless of the setting of "allow diagonal" active 8 7 years
Way to disable mouse input while in note entry mode active 7 7 years
Website Issue Tracker: Dropdown controls unusable when previewing a reply active 2 2 years
Website links and things that need to be updated active 14 6 years
Website: "What Links Here" doesn't appear for anonymous visitors active 0 2 years
Website: Access User links (My Profile etc.) and you lose navigation elements active 2.1 1 4 years
Weird "New Score Wizard" bug active 3.0 10 2 years
Weird arpeggio symbol issues needs info 3.5 3 1 year
Weird behavior regarding local relayout active 3.6 0 3 months
Weird line type change active 3.x-dev 1 1 year
Weird Noise needs info 3.6 1 7 months