Issues for MuseScore

Title Sort descending Status Priority Version Replies Last updated
Articulations misplace in cross-staff notation needs info 3.5 5 4 maanden
Articulations: problems adjusting position using Inspector active 2.3 3 4 jaren
Artifacts after leaving edit mode at zoom <100% since DPI/FreeType changes active 1 6 jaren
Artifacts after scaling part active 2.1 0 6 jaren
Artifacts present in the harmonica preset of the SF3 version of the default soundfont. active 4 2 jaren
ASCII Export for tablatures active 0 7 jaren
Assertion failure on switching to 6-string Italian tablature active P1 - High 3.0 1 3 jaren
Associate .album files with Musescore active 2.1 1 5 jaren
Asterisk indicating impending save doesn't appear after changing settings in Synthesiser active 0 10 jaren
At startup, MuseScore exits to desktop when "initializing sequencer and audio driver" needs info 3.6 13 10 maanden
Attaching an element to a start repeat barline is not possible active 3.6 0 6 maanden
Audio (midi) does not play after unplug/plug phone jack. active 3.0 15 3 jaren
Audio artifact with double note active P2 - Medium 3.2 2 3 jaren
Audio bug needs info 3.5 2 2 jaren
Audio bug with headphones needs info 2 7 jaren
Audio crackle when audio starts or stops active 3.3 0 2 jaren
Audio Crashes Several Measures after Playing needs info 3.0 1 3 jaren
Audio distortion on playback - brass band score. needs info 3.6 4 1 jaar
Audio engine crashes whenever musescore is open if an audio interface is connected needs info 3.6 4 2 maanden
Audio is broken and just earrapes me and i am unable to hear the songs ive made active 3.0 2 3 jaren
audio not playing back, multiple resets needs info 3.4 7 2 jaren
Audio Output intermittently stops working active 3.4 2 2 jaren
Audio Playback needs info 3.5 1 1 jaar
Audio playback won't work properly needs info 3.0 2 3 jaren
Audio problem needs info 3.6 5 1 jaar