Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Last updated
Repeat measure symbols: no audio on second time playback between repeat barlines active P1 - High 3.2 11 1 week
Glissandos not centred between notes in tablature active 3.2 3 1 week
MIME types are invalid in Linux AppImage PR created 3.x-dev 3 1 week
staff line does not print needs info 3.3 1 1 week
[EPIC] Issues with repeats and jumps active 3.3 2 1 week
Mixer and synthesizer in my View menu is greyed out, and playback wont work on MS3 needs info 3.3 4 1 week
Mscz file corrupted after splitting a measure active 3.2 4 1 week
Ambitus not redrawn on Update Range PR created 3.0 1 1 week
A repeat before the Segno makes the D.S. and D.S. al coda not working as expected active 3.3 12 1 week
Repeats always play for newly opened scores, regardless of Play Repeats status active 3.1 1 1 week
”More” section of palette closes on clock active 3.3 10 1 week
Volta 2 not played in a "Jump" (vs. a "Repeat") needs info 3.0 8 1 week
Section break causes pause before repeats active P1 - High 42 1 week
Option to honor "Play Repeats" in export active 3.2 5 1 week
Checking "play repeats" doesn't work on second and later D.S. active P2 - Medium 3.0 17 1 week
Repeat doesn't work when returning to Second Ending (Seconda Volta) during Playback active 3.3 3 1 week
Delay and distortion in playback active 3.3 3 1 week
Implement pan positions for soundfont percussion active 8 1 week
[EPIC] MDL issues active 3.0 3 1 week
MDL Doesn't Like My Computer needs info 3.3 2 2 weeks
Weird beams active 3.0 34 2 weeks
AppImage: text input ignores XCompose rules active 3.x-dev 2 2 weeks
No Sound from Musescore on iMac running Catalina needs info 3.3 1 2 weeks
Instruments dialogue box has two OK-buttons in Finnish translation needs info 3.3 3 2 weeks
Split measure at note loses leading-space active 3.3 1 2 weeks