Issues for MuseScore

Title Status Sort descending Priority Version Replies Last updated
"Recently used" palette? active 3.2 3 3 years
MusicXML: MuseScore should export stem color and alpha channel to XML active 2.1 1 6 years
4x-dev: Inspector submenu persists even when focus is switched to another application active 4.x-dev 0 1 year
All 2 staffed instrument Glissando Bug active 3.4 1 3 years
printed album looks different from PDF export active 1 3 years
Application Size is huge on dual monitor setup active 3.6 2 1 year
Playback with a split bar and DC al Coda active 3.2 1 3 years
Make explode work on part of a measure active 2.2 3 6 years
MIDI Output to Yamaha CLP 775 - How to Map MS Sounds to actual CLP Piano Instrument Options? active 3.6 1 1 year
Inconsistent behaviour with dynamics and hairpins, when use parts from voices active 3.4 1 2 years
Reduce stretch in already-narrow measures not very effective active P2 - Medium 3.2 5 3 years
Metronome emphasizing wrong beat in some cases when using real-time (automatic) note input active 2.2 3 4 years
Add an overall dynamic setting active 3.2 4 3 years
Synthesizer: Problem with save/load/set buttons active 3.2 6 3 years
Attaching an element to a start repeat barline is not possible active 3.6 0 1 year
[New Website] Language switch missing active 23 5 years
Templates should recreate MIDI channel assignments when used active 3.4 16 1 year
Changing key signature after section break on horizontal frame force a courtesy key signature. active 9 2 years
Request for up/down to change string rather than pitch on tab staff in normal mode active 3.4 5 2 years
Piano Roll editor QSpinBox for note pitch doesn't do anything when click up/down buttons active 2.1 0 5 years
Too Many Instruments Will Push Score off the Paper active 8 7 years
Full score and parts showing different time signatures active 3.6 0 11 months
Dots in voice 1 of tablature staves disappear during playback active 3.4 1 2 years
Request for more strings numbers on palette active P3 - Low 8 4 years
Pop-up menus open in the wrong place. active 4.x-dev 1 10 months