Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Replies Sort ascending Last updated
Chord symbols input from MIDI keyboard active 3.0 0 1 year
Tablature list display incomplete active 2.2 0 1 year
Import of 3.6.2 score in 4.x nightly changes instrument active 4.x-dev 0 1 month
[EPIC] Issues with Chord Symbols playback active 3.5 0 1 year
Missing symbols in Special Characters > Unicode symbols? active 2.1 0 1 year
Add some commonly used Chinese instruments active 4.x-dev 0 1 month
[MusicXML export] spurious wavy-line stop active 3.6 0 1 month
[MusicXML export] possibly spurious attributes element caused by resetting measure numbers active 3.6 0 1 month
If you install a new library in Kontakt while MS4 is running, you need to restart MS before the library can be used active 4.x-dev 0 1 month
page settings - two sided active 3.5 0 1 year
"Pseudo staff text" issue active 2.1 0 1 year
Fingering: adjustment issues inc. problem aligning characters above/below staff active 3.5 0 1 year
Full score and parts showing different time signatures active 3.6 0 1 month
Octave transposing instrument doesn't change clef properly in part when toggling concertpitch active 2.1 0 1 year
Issues tracker: "Details" section missing active 0 1 year
Glissando doesn't play - nor plays the first note active 4.x-dev 0 1 month
Tab entry 'wrap around'. active 2.1 0 1 year
Problems with image import sizes active 2.1 0 1 year
Uploaded file not syncing with playback when using Synthesiser Audio source active 3.6 0 1 month
[MU4 Issue] Unable use the paste half duration keyboard shortcut on macOS active 4.x-dev 0 1 month
Mouse pointer UI corrupt after display change by the main window dragging active 4.x-dev 0 1 month
Allow keyboard arrows to move fermatas up/down after single-click (currently requires a double-click) active 3.5 0 1 year
Time/Key Signatures in master palette: Allow sorting by insertion (rather than swapping) active 0 1 year
"How to" not displaying uploaded files even when "DISPLAY" is ticked on edit page active 0 1 year
Clef change at start of system on cutaway staff causes missing barline and extra staff lines active 3.6 0 1 year