Issues for MuseScore

Title Status Priority Sort ascending Version Replies Last updated
Ottava notes from music staff do not translate correctly to linked tablature active P1 - High 24 1 month
[EPIC] Small staves issues active P1 - High 3.0 4 1 year
[Crash Reporter] Crash on Autosaving score active P1 - High 3.0 2 1 year
Customized style settings for font size in 3.5 are reset to 3.5 default upon import into 3.6 active P1 - High 3.x-dev 1 1 year
[EPIC] Fix tab order in dialog boxes active P1 - High 3.2 2 1 year
Single click palette opening PR created P1 - High 3.4 9 1 month
Small size for lute tablature needs info P1 - High 3.0 5 1 year
Hard to right-click single-line staff active P1 - High 3.0 8 1 year
Title created on the frame, not inside active P1 - High 3.0 4 1 year
Lagging when editing any kind of text active P1 - High 3.0 7 1 year
Transpositions and key signatures active P1 - High 3.0 15 1 month
Tempo defaulting to 120bpm active P1 - High 3.0 8 1 year
Adding new measures does not update the maximum value for position slider in Play panel active P1 - High 1 1 year
Left repeat barline: Too much space after, if at beginning of system active P1 - High 3.2 4 1 month
Join Scores and crash report active P1 - High 18 1 year
Header, Footer dialog: Tooltip pops up even when you hover over a grey area. active P1 - High 3.0 2 1 year
Request alternate position key signature when using begin repeat sign active P1 - High 3.0 19 1 week
Optimize sfz sound fonts loading process PR created P1 - High 2.3 4 1 year
ctrl + scrollwheel zooms in and out by a factor of 1600% every scroll wheel tick PR created P1 - High 3.6 41 1 day
Usability problems with the telemetry request dialog active P1 - High 3.4 4 1 year
Key signature not restored correctly when toggling concert pitch active P1 - High 3.4 12 1 year
[2.X->3.0] Incorrect edit barlines markers behavior active P1 - High 3.0 18 1 year
Corruption of an imported score active P1 - High 3.0 1 1 year
[Feedback form] Playback noise active P1 - High 3.0 1 1 year
Courtesy time signature "hide" function is not working when de-selecting "Automatic placement" flag active P1 - High 3.0 1 1 year