Issues for MuseScore

Title Status Priority Version Sort descending Replies Last updated
Monitor resolution detected incorrectly, making sizes wrong needs info 37 1 month
Grey out Synthesiser if no score is open active 0 1 year
Ability to add a glissando to an unique note active 8 1 year
Focus should return to score after right click any element active 0 1 year
Playback Cymbal choke (Stop playback of drum sounds prematurely) active 0 1 year
[trunk] copy SVG graphics added to a palette to a 'safe place' active 1 1 year
Play using sound of selected staff active 2 1 month
Lyrics top margin representing distance from lowest note of staff in system active 11 1 year
TAB: scale change in staff properties shows wrong dot size active 2 1 year
End handle of line can be dragged in front of start handle active 5 1 year
Change in drumset not reflected between full score and part active 2 1 year
Lyrics lines with vertical offset positioned incorrectly (Linux) active 5 1 year
cursor for a note at beginning of measure active 1 1 year
Changing time signature and replacing the only instrument in score causes time signature to disappear active 9 1 year
"How to" not displaying uploaded files even when "DISPLAY" is ticked on edit page active 0 1 year
Navigation arrows missing in Shortcuts in Preferences active 0 1 year
Accidental policy added in pitchspelling.cpp (changes with accidental chosen for MIDI input) active 5 1 year
Request option to shorten stems for downstem notes with flags (using alternate flag) active 18 1 year
Scale arpeggios attached to small notes active 5 1 year
Diagonal (straight) line layout issue if there is end text active 2 1 year
Slur beginning on last note of system appears not to extent active 5 1 year
[Mac 10.10] Unable to open both files of same name and different extension active 11 1 year
Add ability to transpose and add key signature simultaneously active 3 1 year
Opening a midi that starts before the beginning of the clip causes crash PR created 14 1 year
[MuseScore 2.0][Plugin Development] Text coloring via qml does not seem to work active 4 1 year