Issues for MuseScore

Title Sort descending Status Priority Version Replies Last updated
Sound fonts suddenly not working needs info 3.5 1 1 year
Sound is not working needs info 3.6 1 1 year
Sound issue needs info 3.6 1 1 month
sound no t playing needs info 3.4 1 1 year
Sound not playing needs info 3.6 1 1 year
Sound not produced when earbuds unplugged active 3.0 0 1 year
Sound not working needs info 1 1 year
Sound not working correctly? needs info 3.6 2 1 year
Sound on playback and notation is glitchy needs info 4.0 2 1 week
Sound quality needs info 3.0 1 1 year
Sound Randomly Disappears Because of Accel. active 4.x-dev 1 1 month
Sound will not play, Top toolbar that has the repeats and the page view setting is unavailable and will not let me toggle. It was working the day before. needs info 3.4 1 1 year
Soundfont deletable without selecting it active 1 1 year
SoundFont Directory doesn't appear in Synthesiser or Default SoundFont active 0 1 year
Soundfont Folder window not On Top active 4 1 year
Soundfont has brighter tone than expected active 2.2 22 1 year
soundfont is installed. sythesizer and mixer are greyed out needs info 3.6 1 1 year
soundfont loading is very inefficient active 3.6 10 1 year
Soundfont preference folder is not created after program installation needs info 3.0 4 1 year
Soundfont SFZ files not lining up properly (Musescore 3.5) active 3.5 1 1 year
Sounds are not audible when I change the Reverb and the Chorus in the mixer. needs info 3.6 1 1 year
Sounds on my computer stop working after fresh Musescore installation active 3.0 0 1 year
Sounds Wierd needs info 4.x-dev 1 1 month
Source code for stable release compiles to unstable active 3.6 5 1 year
Space bar does not work for starting playback or works incorrectly after the Play panel is opened then closed active 3.0 0 1 year