Issues for MuseScore

Title Status Sort descending Priority Version Replies Last updated
No sound on MacOS 10.15 needs info 3.5 11 不久
Note input modes do not work needs info 3.5 1 不久
No audio. Play/Pause buttons grey. needs info 3.5 2 不久
Opening XML slurs are not always positioned correctly, stems partially on the wrong side/detached from staves needs info 3.0 2 2年
play not working needs info 3.5 1 不久
Adjusting MIDI delay from a larger value to a smaller value while playing causes a crash needs info P0 - Critical 3.0 2 2年
Sound fonts suddenly not working needs info 3.5 1 不久
Stuck in note placement after CMD-3 to place triplet needs info 3.0 1 2年
It is laggy and if you click a part where you want it to start to play it does not play. needs info 3.0 2 2年
Messing With Autosave On A Score With A Different Soundfont Gives You This needs info 3.2 4 1年
Changing style>text properties not reflected on page needs info 10 6年
Repeats needs info 3.6 4 1 個月
MuseScore crashes when opening a specific score needs info 3.0 7 2年
file not found needs info 3.6 1 不久
Palettes not loading needs info 3.3 6 1年
Header/Footer can't be relocated within the top/bottom border. needs info 3.0 1 2年
No sound needs info 3.0 2 2年
Selecting measure properties does not work needs info 3.0 4 2年
Since last version 3.4.1.9660, The Play button or the Play Windows are no more working!!! needs info 3.4 1 1年
ERROR with beats in 4/4 needs info 3.0 2 2年
Can't connect needs info 3.4 2 1年
Key signature reset to no accidentals when saving a selection needs info P1 - High 3.0 3 1年
Musescore 3.1.0.22425 skips a bar - always the same bar on playback needs info 3.1 1 2年
Possible Bug?? needs info 3.4 3 1年
Musecore does not play needs info 3.1 1 2年